Home
Recepten
Categorieën
Zoeken
Open user menu
Inloggen
Profiel
Uitloggen
Open main menu
Pulled fish taco's met coleslaw en limoencrème
30 minuten
4 personen
Ingrediënten
400 gr
kabeljauw of koolvis
4 tl
mexicaanse kruiden
3 el
olie
0.5 st
chinese kool
160 gr
bakje coleslaw
200 gr
crème fraîche
1 st
limoen
12 st
mini tacoschelpen of taco bakjes
Aan de slag
Add to favorites
Leg de vis in een grote kom en trek het visvlees in dunne reepjes.
Meng er de Mexicaanse kruiden en olie doorheen en schep om zodat alles bedenkt is met de kruiden en olie.
Meng de reepjes Chinese kool met de coleslaw, breng eventueel op smaak met wat extra zout en peper.
Schep de crème fraîche in een kommetje. Rasp de schil van de limoen en voeg toe aan de crème fraîche. Roer met een garde 1 el limoensap door de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout.
Doe een kleine beetje olie of boter in het pannetje.
Schep wat van het visvlees in het pannetje en bak de vis gaar.
Verdeel wat van de Chinese kool over een tacoschelp en schep de gare vis erover.
Bestrooi met wat koriander en een beetje van de limoen-crème.