Home
Recepten
Categorieën
Zoeken
Open user menu
Inloggen
Profiel
Uitloggen
Open main menu
Pastasalade met serranoham
20 min
2 personen
Ingrediënten
150 g
Mini penne
2 el
Pijnboompitten
160 g
Doperwten
125 g
Cherrytomaten
420 g
Mini mozzarella
80 g
Saranoham
4 el
Oolijfolie
2 takjes
Basilicum
1 snuf
Peper
Aan de slag
Add to favorites
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Laat de doperwten uitlekken.
Snij de cherrytomaten en de mozzarella door de helft. Wij houden wel van mozzarella dus daarom doen we hier extra veel van.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan zonder olie goed bruin. Pas op dit kan in eens heel snel gaan en dan zijn ze zo verbrand dus houd het goed in de gaten.
Giet de pasta af als deze klaar is.
Meng de pasta met de doperweten, cherrytomaten, mozzarella, en de pijnboompitten door elkaar.
Trek de plakken serranoham in stukken en doe deze er ook door.
Meng hier nu de olie, basilicum en peper door heen en klaar in je pasta salade.