Home
Recepten
Categorieën
Zoeken
Open user menu
Inloggen
Profiel
Uitloggen
Open main menu
Mexicaanse nacho’s uit de oven
15 min + 5 min oven
4 personen
Ingrediënten
150 gr
tortilla chips
2 st
tomaten
125 gr
zure room
1 st
avocado in blokjes
75 gr
geraspte kaas
2 el
mais uit blik
50 gr
zwarte olijven in plakjes
1 st
rode ui
1 st
lente ui
Dit heb je nodig
Ovenschaal
Aan de slag
Add to favorites
Verwarm de oven op 220 graden of zet de grill aan. Snipper de rode ui grof en snijd de tomaat in blokjes. Snijd de jalapeno in plakjes en de lente ui in ringen. Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal en verdeel hierover de rode ui, blokjes tomaat, lente-ui en de mais. Leg eventueel de jalapeno pepers er overheen.
Strooi de geraspte kaas over de nacho’s heen en zet de nacho’s ongeveer voor 5 minuten onder de grill of tot de kaas gesmolten is. Verdeel vervolgens de blokjes avocado over de nacho’s en serveer met de zure room.