Home
Recepten
Categorieën
Zoeken
Open user menu
Inloggen
Profiel
Uitloggen
Open main menu
Honing geroosterde pastinaak
55 minuten
8 personen
Ingrediënten
500 gr
pastinaak
1 el
bloem
1 el
honing
2 el
zonnebloemolie
2 el
boter
Dit heb je nodig
Braadslede
Oven
Aan de slag
Add to favorites
Schil 500 g pastinaak, verwijder de boven en onderkant, snijdt grotere pastinaken in de lengte door de midden. Doe dit in een grote pan met gezouten water, breng dit aan de kook en laat 5 minuten koken.
Giet af in een vergiet en laat ze een paar minuten na stomen.
Verwarm de oven voor op 190 graden (170 heteluchtoven)
Strooi 1 el bloem en 1 el honing over de pastinaken en meng.
Verdeel de pastinaken in een braadslede met 2 el zonnebloemolie, de 2 el boter, zout en peper.
Roast de pastinaken in de oven voor 40 minuten, halverwege keren, totdat ze goudbruin zijn.