Home
Recepten
Categorieën
Zoeken
Open user menu
Inloggen
Profiel
Uitloggen
Open main menu
Gevuld stokbrood met gehakt en mozzarella
30 minuten
2 personen
Ingrediënten
2 st
afbakstokbrood
300 gr
gehakt
1 st
ei
0.5 zakje
italiaanse gehaktkruiden
0.5 blikje
tomatenpuree
1 bol
mozzarella
4 plakjes
ontbijtspek
Aan de slag
Add to favorites
Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden, dan is de oven klaar als jij het stokbrood hebt gevuld met allemaal heerlijke dingen
Dan in de lengte een V-vorm uit het stokbrood snijden met een broodmes
Met vingers nog een beetje extra het stokbrood uithollen zodat er lekker veel gehakt in past
Bewaar een klein handje van het brood, dat gooien we door het gehakt
Het gehakt in een kom doen en mengen met de tomatenpuree, de Italiaanse gehaktkruiden een eitje en wat brood
Vul nu het stokbrood met het gehakt (ja, het gaat rauw in)
Halve bol mozzarella in plakken snijden en die leg je op het gehakt
Ontbijtspek er op leggen en eigenlijk zit het werk er nu al op!
Zet het gevulde stokbrood in de oven en wacht ongeveer 18 minuten
Dan is je broodje klaar, en genieten maar