Home
Recepten
Categorieën
Zoeken
Open user menu
Inloggen
Profiel
Uitloggen
Open main menu
Frisse kaassalade met gerookte kipfilet en peer.
20 minuten
4 personen
Ingrediënten
400 gr
gerookte kipfilet
250 gr
Jonge kaas
200 gr
Ijsbergsla
200 ml
Creme Fraiche
3 el
Wijnazijn
4 el
Noten olie
1 snufje
Suiker
4 st
rijpe peren
2 el
geroosterde pijnboompitten
Aan de slag
Add to favorites
Snijd de kipfilet in blokjes en de kaas in reepjes
Maak de ijsbergsla schoon en meng de creme fraiche, de azijn en de olie door elkaar.
Breng het sausje op smaak met zout en peper
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Schep de blokjes peren en de reepjes kaas door elkaar.
Leg de sla op een grote platte schaal en serveer het sausje over de salade en meng alles voorzichtig door elkaar.